Tornion uutiset

Junaonnettomuus Tänään

Posted on

Raaseporin traaginen tasoristeysturma tänään käräjillä – kolme varusmiestä kuoli, kun henkilöjuna törmäsi Puolustusvoimien ajoneuvoon. Martinkylän junaturma ( syyskuuta ) – 10 kuollutta ja 7 loukkaantunutta. Vilppulan junaonnettomuus – halkoja kuljettanut juna törmäsi ratapihalla. MTVuutiset aiheesta Junaonnettomuudet.

Junaonnettomuus Tänään

Tornion uutiset

Grillitikut

Posted on

Nämä grillitikut eivät jätä kylmäksi! Rosterivartaat ovat kaksiteräiset, joten voit kääntää vartaan ilman, että ruoka pyörii niissä ympäri. Nerokkaan liukurin ansiosta. Jotta grillitikut saa tarpeeksi märiksi ennen grillausta, ne pitää uittaa tarpeeksi Vichy) ja laittaa se täyteen kylmää vettä ja tarvittava määrä grillitikkuja sinne. Puiset grillitikut kannattaa liottaa vedessä noin tunnin verran ennen grillausta, jotta ne eivät pala. Metalliset vartaat johtavat hyvin lämpöä ja.

Grillitikut

Tornion uutiset

Galaxy S7 Akku

Posted on

Akun kesto on parantunut S6 ja S6 Edge puhelimista. Galaxy S7 mallin akku on teholtaan mAh ja S7 Edgen mAh. Testimme ovat. Akun kesto huippuluokkaa. Galaxy S7:n akunkesto on parempi kuin edeltäjässään Galaxy S6:ssa. Erityisen hyvä se on S7 edgessä, eli. Samsung Galaxy S7 akku sökö? Tämä paketti sisältää kaiken mitä tarvitset akun vaihtamiseen: Uusi, alkuperäislaatuinen akku 1 vuoden takuulla; Mukana tulee.

Galaxy S7 Akku

Tornion uutiset

Miesviha

Posted on

Puhumme tänään myös miesvihasta. Millaisissa hetkissä feministi tunnistaa sellaista itsessään, entä mihin viha kannattaa kohdistaa ja miten. Ainoastaan Josif Stalinia salaa kannattavat kulttuurimarxistit, yhdessä vihreän aatteen toteemien kanssa ovat nykypäivän moraalisessa. Silti miesvihaa sallitaan liikaa. Miksi? Minkälaista poikien on kasvaa keskusteluilmapiirissä, jossa miesten pilkkaaminen hyväksytään tai heitä.

Miesviha

Tornion uutiset

Neliapila

Posted on

SubstantiiviMuokkaa. neliapila. apilan epätavallinen nelilehdykkäinen muunnos t​. sitä muistuttava kuvio. EtymologiaMuokkaa. yhdyssana sanoista neli- ja. Kalevala Neliapila -kummilusikka on kaunis vaihtoehto kaste- tai nimiäislahjaksi. Hopeasta valmistetun lusikan varsi on koristeltu viidellä neliapilalla. Neliapilan. Neliapila-lusikka tuo kastettavalla lapselle menestystä neliapilan tapaan: yksi lehdistä tuo uskoa, toinen toivoa, kolmas rakkautta ja neljäs apilanlehti – onnea,​.

Neliapila

Tornion uutiset

HandmaidS Tale Kausi 3

Posted on

The Handmaid's Tale - Orjattaresi. Kausi 3, 6/ Yhtä suurta perhettä. June saa komennuksen seurata Waterfordeja pääkaupunkiin, missä hänelle kirk. The Handmaid's Tale - Orjattaresi. Kausi 3, 6/ Yhtä suurta perhettä. June saa komennuksen seurata Waterfordeja pääkaupunkiin, missä hänelle kirk. Kolmas tuotantokausi tilattiin toukokuussa Suomessa sarjaa on esittänyt Yle Teema ja se on katsottavissa myös HBO Nordic -palvelussa sekä Viaplay-.

HandmaidS Tale Kausi 3

Tornion uutiset

Esittely Itsestä Malli

Posted on

Siis millainen esittely, sellainen faktapitoinen kuin esim. työn merkeissä, jos joutuu kertomaan itsestään jollekin porukalle? Vai jotain yksityisempää? Kun esittelet itsesi uudelle tuttavuudelle, on tärkeää muistaa, mistä koko touhussa kannattaisi toimia, vaan pitää mieluummin ensimmäinen esittely lyhyenä. Puhelussa luontevinta on kysyä itse miettimäsi kysymykset ensin, ja sen jälkeen kertoa enintään minuutin verran itsestään. Haastattelussa taas.

Esittely Itsestä Malli

Tornion uutiset

Vauva 6 Viikkoa

Posted on

Minille tuli eilen kuusi viikkoa ikää mittariin, wau! Viimeisen parin viikon aikana hän on karistanut viimeisetkin vastasyntyneen piirteet itsestään. Vauvan syntymän jälkeiset viikot ovat siis rankkoja niin vanhemmille jonkin aikaa, muutaman viikon, ja ajoittuu noin elinviikon kohdille. Tällainen on meidän 6 viikkoa vanha vauva. Koko. Kuudessa viikossa vauva on kasvanut miltei 7 senttiä ja painoa on tullut reilu puolitoista kiloa.

Vauva 6 Viikkoa

Tornion uutiset

Lauri Maijala

Posted on

Maijala opiskeli Teatterikorkeakoulussa Teatteritaiteen laitoksella ohjauksen koulutusohjelmassa. Hänen vanhempansa ovat näyttelijät Heidi Herala ja Seppo​. Lauri Maijala palaa ensi vuoden alusta KOM-teatterin johtoon. ; ​; Etusivu-kulttuuri Kulttuuri Teatteri & Tanssi. Lauri Maijala on Facebookissa. Liity Facebookiin ja pidä yhteyttä käyttäjän Lauri Maijala ja muiden tuttujesi kanssa. Facebook antaa ihmisille.

Lauri Maijala

Tornion uutiset

Toroidion

Posted on

Salaperäinen Toroidion-sähköauto julkistettiin Monacossa. Sen älyttömien tehojen taustalla on yksi keksintö. Toroidion (@Toroidion) તરફથી સૌથી છેલ્લી ટ્વીટ્સ. New, innovative electric high-performance motors and powertrains from Finland. Katso zackariasson.com:stä yhtiön Toroidion Oy () yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Toroidion